Äntligen semester!

Hej hej allihopa! Det är faktiskt nu så pass mycket ordning på torpet att jag känner att jag kan ta ut lite semester, utan att allt blir kaos. Det är en underlig känsla, att känna att jag kan ta ut hela två veckors semester i rad, någonting som nästan är lite skrämmande. Vad ska jag göra i två veckor, om jag inte håller på med bryggeriet på något sätt? Men Just därför så är det nog ett krav att jag kommer bort, så pass långt bort att jag knappt ens skulle kunna lägga mig i verksamheten om jag ville (men jag kommer att ta med mig telefonen, helt isolerad vill jag inte bli).

Borta blir bra!
Med andra ord, jag ska åka bort ett tag, så pass långt bort att det verkligen känns som jag åkt bort. Inte utomlands, utan det räcker så bra med Sverige. Sverige är ju trots allt ett geografiskt stort land (men med en liten befolkning). Så jag tänkte bege mig till Sveriges hjärta, Dalarna. Det är alla fall vad kullorna och masarna själva hävdar, och de är väl de enda i Sverige som frivilligt tar på sig folkdräkt. Så de kanske har rätt. Jag har letat efter hotell Dalarna och efter ett tag bestämde jag mig för Green Hotel i Tällberg (en liten by vid Siljan). Efter att ha läst en hel del recensioner så verkar det helt perfekt för att komma bort från vardagen lite.

Till exempel så har personalen folkdräkt på sig, och hotellet ser gammaldags ut (men ändå fullt modernt), och servicen ska tydligen vara nära nog perfekt. Nu ska jag inte tillbringa två veckor där, det skulle bli lite dyrt. Men några dagar, och sedan… får vi se, det finns väl billiga pensionat och vandrarhem i Dalarna också, och kanske något bed & breakfast? Ett äventyr helt enkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *