Dalarna igen nästa år?

Hej igen allihopa! Det är mycket nu men jag hittar ändå på något sätt tillräckligt med tid för att uppdatera bloggen, vilket jag hoppas att jag kan fortsätta med. Det är kul att skriva och låta omvärlden veta vad som händer hos Gårdsbryggeriet just nu, även om det faktiskt är lite av stiltje för tillfället. Men det kommer snart att dra igång igen, det är ett som är säkert. Men för tillfället så tar jag det så lugnt som möjligt, för att vara redo när jag måste jobba dygnet runt igen. Tittar på filmer, läser lite, lyssnar på musik och så.

Nästa års semester
Jag har till och med börjat fundera på vad jag ska göra på min semester nästa år, och det lutar åt att det blir Dalarna igen. Jag har nämligen upptäckt www.alvdalencamping.se, en camping i Älvdalen som verkar riktigt spännande. Det ser vackert ut, och så kan man paddla kajak också. Det tycker jag är roligt även om det är några år sedan sist. En stuga i Älvdalen i några veckor låter som ett perfekt sätt att ladda batterierna på. Förutom att paddla kajak verkar det finnas mängder att göra där, inte minst flugfiske. Så det blir nog Dalarna 2018 också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *