En fantastisk förändring

Köksluckorna

Köksluckorna. Bild: Mälarkök

Jag måste bara få berätta om en sak som gjort mig alldeles överväldigad. Det är helt enkelt fantastiskt hur man med så små medel kan göra så stor förändring på något. Jag har nämligen fått ett helt nytt kök, enbart genom att byta köksluckor! Jag har tidigare inte riktigt varit medveten om att det behövs, det är ju ganska enkelt att falla tillbaka i en bekväm hållning och nöja sig med hur det ser ut. Så länge det fungerar så har jag tänkt att det fyller sin roll och funktion.

Men efter lite trevliga förändringar i livet så har jag allt mer börjat titta på yta. Och ytan i köket var långt från den bästa. Det var framför allt skåpluckor och lådor som hade sett betydligt bättre dagar, och om jag skulle göra en bedömning på när de var ifrån skulle det inte alls förvåna mig om de var från 70-talet. De har dessutom använts väl, vilket betyder att de var riktigt slitna när jag tittar närmare på dem. Och när väl felen och bristerna blir uppenbara så är det dags att lösa det. Mälarkök blev lösningen för mig.

Mälarkök är det klart bästa stället för köksluckor, utan några som helst tvivel. De har ett stort utbud av många olika typer av köksluckor, vilket inte direkt gjorde mitt val enklare. Vad skulle jag egentligen välja? Lyckligtvis kunde jag få smakråd från flickvännen och med den service jag fick från Mälarkök tog det inte lång tid innan beslutat var fattat, luckorna levererade och slutligen på plats. Förändringen blev i och med det total och helt plötsligt har jag vad som ser ut som ett modernt kök, även fast stommen kanske är betydligt äldre. Snabbt, enkelt och billigt fick jag precis den förändringen jag var ute efter. Köket är numera ett riktigt trevligt rum att vistas i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *