Ett tryggt val – Mechanum

För många känns det lite osäkert att lämna in sin att lämna in sin bil till en verkstad, vare sig det gäller service eller mer allvarliga reparationer. Det är ju självklart ologiskt: en bilverkstad kommer med all sannolikhet att kunna mer om din bil än du själv, och ta hand om den på bästa möjliga sätt. Det är antagligen bilens höga pris som spökar. Något som kostar flera hundra tusen kronor ska man ju vara lite extra rädd om. Dessutom, även om de flesta bilverkstäder är kompetenta och så, så finns det ju en del rötägg där ute. Därför är det lite extra trevligt att kunna rekommendera en verkstad rakt av – Mechanum.

Mechanum driver ett antal service- och skadeverkstäder i främst Göteborg och Malmö, och kan stoltsera med att vara auktoriserade för en stor mängd bilmärken. Redan det är ju ett säkert tecken på att Mechanum är ett företag som håller god klass. Men förutom att vara certifierade för nära nog alla större bilmärken, så är man även If-certifierade. Det innebär att Mechanum godkänts av försäkringsbolaget If att utföra reparationer som täcks av deras försäkringar. Om ett försäkringsbolag hyser tilltro till en bilverkstad, så är det ett absolut bombsäkert tecken på att det är en bilverkstad att lita på.

Självklart så är det inte så att alla i Sverige kan bo i eller i närheten av Göteborg eller Malmö. Men för de av oss som har fördelen att göra det så är valet av vilken bilverkstad vi ska anlita mycket enkelt. Det blir inte mycket tryggare än Mechanum. Och då har vi inte ens nämnt deras mycket generösa lånebilserbjudanden. Bara för att du lämnar in bilen på lagning hos Mechanum så betyder det inte att du kommer att få problem med transporterna. När det gäller service så finns det få företag som slår Mechanum på fingrarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *