Helt ny information

Det är en del som har hänt i mitt liv under den senaste tiden. Den kanske allra största nyheten är att jag inte längre är ensam. Jag har alldeles nyligen träffat en riktigt trevlig tjej som jag har klickat riktigt bra med. Det har sedan många år varit väldigt ensamt i mitt liv, jag har inte haft helt lätt med att träffa tjejer och jag har i ärlighetens namn varit väldigt blyg i tjejers sällskap. Det har varit lite förlamande, och gjort att jag inte kunnat öppna upp mig som mina kompisar har gjort. Det har i sin tur gjort att jag aldrig haft något riktigt längre förhållande och det har alltid varit ganska jobbigt, speciellt med tanke på hur lyckliga mina kompisar verkar vara.

Men nu blir det förhoppningsvis ändring på det! Tjejen jag har träffat är något alldeles extra, mycket lätt att prata med och hon får mig att skratta, vilket är en egenskap bara mina kompisar annars har. Jag kände mig bekväm och avslappnad direkt när jag träffade henne och det var faktiskt i frisersalongen som det hände. Jag var inne för att klippa mig på vanliga stället och det var en ny tjej som skulle göra det. Inte mig emot, eftersom att jag tyckte att hon var mycket vacker.

Vi började prata nästan direkt om allt och inget, och det som var mest underhållande var att hon trodde att jag hade haft löshår, eftersom mitt hår såg ut som det gjorde. Det ledde till en diskussion om löshår, något som jag inte ens visste existerade. Hon berättade om hur man gör, vad syftet är och var hon brukar köpa löshår online. Det ledde till närmare samtal och vi avslutade det hela med att vi skulle ses över en fika dagen efter. Det lovar mycket denna inledning, och det har gått väldigt bra. Hoppas att hon gillar öl lika mycket som jag gör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *