Hösten är här i år igen

En sak som jag gillar med hösten är att det är helt okej att sitta inne på en mörk pub och dricka en lika mörk öl. Nära till baren. Man måste inte sitta ute och frysa. Jag har försökt att återskapa den där känslan hemma.

En egen bar i ladan

För en månad sedan blev renoveringen av min lilla hemmapub klar. Jag hade en hantverkare här på gården som hjälpte mig att lägga nytt golv, få upp en bardisk, rustika hyllor, lampor i taket och så vidare. Min målbild var en pub på den engelska landsbygden. Det blev helt otroligt bra! Det enda som fattas nu är några tavlor och en tv. Det är viktigt att man ska kunna sitta därinne och titta på fotboll. Jag ska bjuda över några kompisar i helgen så vi får se vad de tycker.

Jag ska ta det lugnt några veckor

Det har varit ganska intensivt med renoveringen så nu ser faktiskt fram emot att bara få sitta i min  bar och inte göra något särskilt på kvällarna. Jag har en massa idéer på hur jag kan vidareutveckla mitt bryggeri, men jag måste lägga i handbromsen nu och låta allt ta sin tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *