Långa dagar på jobbet

Det blir alt som oftast långa arbetsdagar för mig och även om jag försöker få i mig en ordentlig lunch så räcker inte alltid det – jag behöver mer, helt enkelt! Ingenting avancerat eller så, utan några smörgåsar kanske. Men då inte köpta sådana, utan smörgåsar som jag gjort själv. Skälet är enkelt – jag behöver spara pengar! Köpesmörgåsar må vara goda, men ack så dyra, så jag får hålla tillgodo med hemmagjorda. Men jag klagar inte, det är gott det med tycker jag. Kanske till och med godare, då jag kan välja pålägg helt efter eget huvud. Vill jag ha ost och kaviar, ja då gör jag en sådan!

Förvaring under dagen
Ett litet problem är då förvaringen. Plastpåse självklart, men då jag inte äter alla smörgåsar på en gång för det mesta så blir det problem med återförslutning. Knyta, knyta upp och knyta igen blir lite pilligt. Det har jag då löst på ett enkelt sätt – med en påsklämma! Det är konstigt att inte fler använder sådana, då de gör det så mycket enklare med plastpåsar. De är billiga också, så det finns inga skäl att snåla. Tvärtom, snålheten bedrar visheten och smörgåsarna blir sämre, och det vill väl ingen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *